TRENIRAJ Z MENOJ

So športi in aktivnosti, za katere se lahko pripraviš dokaj hitro. Obstajajo pa aktivnosti, ki, če želiš ob njih resnično uživati, terjajo čas. EDspedicija je telesni izziv, ki zahteva preplet različnih kondicij. Zahteva moč, vzdržljivost, gibljivost, funkcionalno moč trupa. V določenih primerih tudi eksplozivnost in hitrost. K treningu se sicer lahko spraviš sistematično, potrebuješ pa veliko časa. Sam sem mnenja, da je potrebno za tovrstne podvige, še posebej če želiš v njih uživati, trenirati celo življenje. Saj konec koncev, fizično rast spremlja tudi mentalna, ki je neobhodna za ekstremne podvige.

Vabim te, da spoznaš kako sam treniram že več kot 20 let in kakšen način treningov je meni omogočil razviti telesno pripravljenost do te mere, da si lahko drznem ubrati tudi pot EDspedicije.

NA TRENINGIH se mi lahko pridružiš vsak dan, od ponedeljka do petka. Popolnoma brezplačno. Lahko vas pride tudi več. Z vami bom treniral in vas vodil skozi različne zvrsti treningov. Zaželejna je zmerna telesna pripravljenost. Vse kar potrebujete so športni copati, športna oblačila, bidon s pijačo ter brisačo. Za ostalo poskrbim sam.

PON 19:30

Kardio

Bodycombat; Intenziven kardio trening, z elementi borilnih veščin

TOR 19:30

Moč

Bodypump; Trening z utežmi za razvoj vzdržljivosti v moči

SRE 18:00

Kardio

Bodyattack; Intenziven, atletsko obarvan kardio trening

ČET 18:00

Kardio

Rpm; trening na indoor kolesih. Simulacija cestnega kolesarjenja.

PET 18:00

Hiit

Sprint; visoko intenzivni intervalni trening na kolesih (hiit)

KJE TRENIRAM? Treniram v fitnes centru Optimum v Grosupljem. Streljaj od Ljubljane oz. 15 minut vožnje iz Ljubljanje. Za udeležbo na treningu, izpolnite spodnji obrazec. Nekdo iz ekipe ali jaz, vas bomo poklicali nazaj in dogovorili vaš trening. Vabljeni na trening, pogovor, kavico. 🙂