fbpx

Sported

Ultimativni trening “plac”

  • Športni fitnes butik

    Doživetje treninga nekoliko drugače.

  • Fitnes revolucija

    Tehnologija, design, navdih.

  • Projekt

    Navdih za ravoj aktivnega life style-a.

Ljudje smo bitja, ki najprej občutimo, šele nato vključimo racionalno razmišljanje…

V iskanju ultimativnega trigerja, ki bo spremenil vsako človeško bitje v aktivno človeško bitje, se mi je zelo očitno ponujalo tudi vprašanje ultimativnega prostora za treninge. Če definiram ultimativno okolje za treninge, je to okolje, v katerega bo človek zahajal, se družil in treniral, ne zato, ker je to dobro, ampak zaradi tega, ker bo občutil organsko potrebo po točno tem okolju, ter potrebo po občutkih, ki jih bo v temu okolju doživljal tekom vadbe oz. treningov. To je okolje, ki te ne pusti hladnega, temveč v tebi budi pozitivne, prijetne in cool občutke, ki kličejo po še.

Ljudje smo bitja, ki najprej občutimo, šele nato vključimo racionalno razmišljanje. To racionalno razmišljanje, pa je močno krmiljeno s prvenstvenimi občutenji, tako da ,če se ob nečem resnično dobro počutimo oz. doživimo izredno dobro izkušnjo, začnemo podzavestno stremeti po še, tako smo narejeni.

Tovrstna ideja, me že leta navdaja z radovednostjo, kakšno bi bilo popolno fitnes okolje, oz. kako utelesiti popolno fitnes okolje in ga ponuditi ljudem v obliki,… nečesa. To vsekakor ne more biti fitnes klub, ali fitnes center, mora biti nekaj več.

Sported športni fitnes butik, je koncept fitnes okolja, za katerega verjamem, da se lahko zelo približa viziji.

Pa dajmo…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin